H o m e
Nieuws
Steigerhout
Links
Service en advies
Assortiment
wordt
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies is er op gericht dat u elke klus zelf of samen met ons zo snel en zo goed mogelijk uit kunt voeren. Kennis van zaken, persoonlijk advies en de laagste prijs,bij ons vindt u het natuurlijk allemaal.
Bestelservice
Ondanks het uitgebreide assortiment in onze bouwmarkt kan het gebeuren dat het product wat u zoekt er niet tussen zit. Geen nood; wij beschikken over complete catalogi van vele leveranciers en hebben daarin keuze uit nog eens 25.000 artikelen op bestelling. Zo kunnen wij u binnen een geringe tijd alsnog van dienst zijn.
Verfmengservice
Ons verfassortiment is erg breed: van hoogglans verf tot structuurverf en van schoolbordverf tot muurverf, zowel in glans als mat. De meeste verfsoorten zijn leverbaar van de bekende topmerken Flexa en Histor, maar ook in ons eigen merk. Verf van topkwaliteit, maar voor een scherpe prijs!
Zaagservice
In onze zaagafdeling beschikken wij over professionele machines om hout en plaatmateriaal exact op de juiste maat te zagen. Heeft u maar een gedeelte van een plaat nodig, dan rekent u natuurlijk alleen dat af wat u meeneemt. Hiervoor hanteren wij speciale vierkante meterprijzen.
Bezorgservice
Grote of speciale bestellingen bezorgen wij, tegen een geringe vergoeding, desgewenst bij u thuis. Informeer naar de mogelijkheden.
Montagedienst
Mocht u niet geheel vertrouwen op uw eigen kluskunsten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen voor u een kastenwand plaatsen, een deur afhangen, laminaat leggen en nog veel meer.
Verhuur
Bij ons kunt u allerlei apparatuur huren. Zowel voor de grote als voor de kleine klus.
Wij vertellen u graag hoe u een klus het beste kunt uitvoeren. Dat noemen we persoonlijk advies!