H o m e
Nieuws
Steigerhout
Links
Service en advies
Assortiment
wordt
Wij vertellen u graag hoe u een klus het beste kunt uitvoeren. Dat noemen we persoonlijk advies!
Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment. Naast het 'standaard bouwmarkt' assortiment zoals hout, bouwmaterialen, verf en ijzerwaren is ons assortiment uitgebreid met een groot aantal professionele producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Hitachi electrisch gereedschap
Stanley en Bahco handgereedschap
Spax schroeven in grootverpakking
Nemef en AXA deurbeslag
Eglo verlichting
Geberit en Grohe inbouwreservoirs
Grohe kranen en douchegarnituren
Steinel buitenverlichting en inbouwspots van LightThings.
Altrex ladders en trappen, enz.
Verder zijn wij gespecialiseerd in:

Deuren
Naast de standaard deuren van Cando, zijn wij ook dealer van de merken Austria, en Norhtgo. Hierdoor kunnen wij u een zeer brede keuze bieden, zowel in modellen als in kwaliteit.
Uiteraard hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment glassoorten en deurbeslag om uw deur compleet te maken. Naast de deurbeslag assortimenten van de diverse deurenfabrikanten zijn wij ook dealer van de zeer uitgebreide collectie van Van Leeuwen International. Kom eens langs om u te laten voorlichten door één van onze adviseurs.


Kastenwandsystemen / Schuifwanden
Ook in kastenwandsystemen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor schuifdeuren en kastinterieurs van Storemax, maar ook voor de luxere systemen van Raffito en MW.
U heeft hierbij keuze uit meer dan 100 kleuren deurvullingen! Uiteraard is een bijpassend kastinterieur leverbaar van zowel Storemax, Contini, of Raffito. De kastinterieurs zijn leverbaar in zo'n 10 kleuren in een materiaaldikte van 18 mm, maar ook in een extra dikke uitvoering van maar liefst 22 mm. In onze showroom hebben wij diverse opstellingen staan, en uiteraard kan ook hier één van onze adviseurs u helpen met het maken van een ontwerp-op-maat.

Graag tot ziens in onze bouwmarkt.